Over ons 

 

Wij zijn Sara en Annet van Doesburg en zijn de dagelijkse gezichten van Tungustadir. Onze liefde voor IJslanders is uitgegroeid tot een kleinschalige privé stal die zich richt op fokkerij en verkoop van IJslandse paarden. Annet volgt op dit moment een 2 jarige opleiding van 2Moons om ruiters te ondersteunen met gedragsproblemen bij paarden. Sara volgt op dit moment een opleiding tot Ruitervitaalcoach om ruiters straks te kunnen begeleiden bij hun onzekerheden en vitaliteit.  

 

 

 

 

Annet rijdt op dit moment Askur en Gullsol, met Askur zal zij dit seizoen starten in de B-Sport. Afgelopen jaren was zij vaak te zien in de F2 met Vallari frá Fitjum, nadat ze haar A-sport punten gehaald hadden was er ruimte voor nieuw avontuur. Vallari is verkocht en Askur is daarvoor in de plaats gekomen. Aangezien Askur een vierganger is en Annet de vijfgangers begon te missen rijdt ze tot dat Gulsoll verkocht is met haar de telgang.

 

 

 


 

 

Sara rijdt op Bodni en Leikur. Na weinig wedstrijden te hebben gereden vorig jaar zijn ze 'back on track'. Op het NK in Exloo hebben ze een zilveren medaille mee naar huis mogen nemen voor hun deelname in de V2. Het doel voor de toekomst is ook de A-sport punten in de T3 te rijden. Leikur is sinds december bij ons en het is de bedoeling dat ook hij volgend jaar mee gaat op wedstrijd.