Over ons 

 

Wij zijn Sara en Annet van Doesburg en zijn de dagelijkse gezichten van Tungustadir. Onze liefde voor IJslanders is uitgegroeid tot een kleinschalige privé stal die zich richt op fokkerij en verkoop van IJslandse paarden. 

 

 

Annet rijdt op dit moment Gullsol frá Torfunesi en zal zij starten in de verschillende telgang baan en proeven. Afgelopen jaren was zij vaak te zien in de F2 met Vallari frá Fitjum, nadat ze haar A-sport punten gehaald hadden was er ruimte voor nieuw avontuur. Gullsol is een zwarte merrie met een intens lief karakter, ze komt uit IJsland en is nu ruim een jaar bij ons.

 

Annet volgt op dit moment een 3 jarige opleiding van 2Moons om ruiters te ondersteunen met gedragsproblemen bij paarden. 

 


 

Sara volgt op dit moment de KNHS instructeursopleiding in Overloon. Op dit moment is zij al gediplomeerd ruitervitaalcoach en kan ruiters begeleiden bij hun onzekerheden en vitaliteit te paard. 

 

Sara heeft op dit moment drie rijpaarden; met Bodni rijdt ze sport A in de viergangen. Afgelopen april zijn zij samen afgereisd naar Denemarken om deel te nemen aan Icehorsefestival.

 

Leikur en Glenna zijn de andere twee paarden, het is de bedoeling om ook deze twee uit te brengen in de sport.